Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen 2019-11-19T15:55:11+01:00

prijs opgave

U kunt uitsluitend telefonische een afspraak maken.

Wij gebruiken folie van het topmerk SUNTEK!

De auto dient vooraf gewassen te worden (ivm de stofgevoeligheid van de folie). Overtollige spullen zoals kinderzitjes en spullen in kofferruimte thuislaten.
U ontvangt 15 jaar garantie op het volgende: loslaten-verkleuren-barsten-krimpen-helderheid-UV-kleurecht-krasbestendigheid. Wij vergoeden zowel de folie als de montage.
Ja, echter alleen op de voorste twee draairamen, deze mogen tot maximaal 50% getint worden. Alle overige ramen kunnen onbeperkt worden getint.
Ja, het certificaat geeft aan dat het glas volgens de richtlijnen van het KLPD zijn getint. Bij een aanhouding door de politie beschikt u dan over een aantoonbaar bewijs.
Ja, wij hanteren dezelfde meet apparatuur als de politie, waarmee wij exact kunnen meten tot hoe ver het glas getint is.
Nee, warmtewering kan alleen worden verkregen door een gemetalliseerde film.  Al onze folies zijn voorzien van een filmlaag met uitzondering van de folie die wij op de twee voorste draairamen monteren.
Nee, wij gebruiken op de twee voorste draairamen een niet gemetalliseerde folie die er voor zorgt dat er geen weerstand optreedt.
Alleen de draairamen worden gedemonteerd, zodoende kan de folie tot aan de uiterste rand worden geplaatst.
Ja. Het is zelfs zo dat door de folie de ruit 80% minder zal beslaan. Dit heeft als voordeel dat daardoor de achterruitverwarming minder vaak hoeft te worden gebruikt.
Ja. Indien dat niet zou zijn, dan zou de folie al bij het openen van de ramen krassen vertonen. De toplaag van de folie is uiterst hard, krasbestendig en heeft een lange levensduur.
Ramen met coating zijn niet kleurvast. De kleur van de coating wordt beïnvloed door zonlicht waardoor er na verloopt van tijd een paars/blauwe kleur ontstaat.  Daarbij heeft de coating geen krasbestendige toplaag. Indien u kiest voor folie dan kiest u voor een kleurvaste én krasbestendige film.