Cursus tinten

Cursus tinten 2019-09-18T14:43:12+00:00

Windowtinten bied een unieke cursus tinten aan met volledige persoonlijke begeleiding en aandacht! Daarom kunnen er ook maximaal vier cursisten per training deelnemen. Deze cursus is beschikbaar voor Nederlandse en Belgische kandidaten.

Met deze training ontwikkelt u vaardigheden die nodig zijn voor het vakkundig aanbrengen van glasfolies. Wij leren u hoe bolle achteruiten beplakt worden met folie die uit één geheel bestaat, waarbij wij u onder andere graag de nieuwste techniek onder de aandacht willen brengen, namelijk krimpen zonder föhn. Met deze cursus bent u in staat om zelfstandig elk type auto te voorzien van glasfolie.

Doelstelling
Ons product garanderen 100% klanttevredenheid en bieden daarom ook een levenslange garantie. Hiermee onderscheiden wij onszelf van anderen. Wij zijn folie neutraal en hebben geen belang bij het promoten van merken. Wij adviseren in keuze voor materiaal waarmee het beste resultaat behaald kan worden.

Knipsel-300x222

Naast folie plakken leren wij u ook tijdbesparende technieken betreft de demontage van portierramen binnen 1 minuut en verwijdering van DOT-matrix randen. Zo kunt u binnen een korte tijd efficiënt te werk gaan om tot een onderscheidend mooi resultaat te komen.

In 1 dag krijgt u alle kennis en technieken aangereikt vanuit 23 jaar ervaring, waardoor u gelijk op de juiste koers wordt gezet. Daarna is het alleen nog een kwestie van oefening voor het verkrijgen van de handigheid.

Uw eigen bedrijf
Wilt u het ramen tinten commercieel gaan toepassen door een eigen bedrijf te starten? Dan is deze cursus de geschikte basis om uw doelen te bereiken! Wij geven advies betreft gereedschappen, inrichting van de werkplaats en de inkoop van de beste en voordeligste folie.

Dagprogramma
De cursus zal om 9:00 uur beginnen en eindigen om 17:00 uur.
Voor de ochtend zal de theorie door middel van een PowerPointpresentatie worden aangereikt. Na deze informatie verkregen te hebben, kan deze theorie gelijk in de praktijk worden toegepast. Dit doen wij door een auto als demo beschikbaar te stellen, waarbij alle kandidaten de kans krijgen om meteen aan het werk te gaan. De training wordt verzorgd met lunch, koffie en natuurlijk Limburgse vlaai.

Knipsel22-300x226

Theorie:
– Voorbereiding, producten en tools
– Aanbrengmethoden, reinigen en volgorde van werken
– Advisering inkoop, tools, materiaal en inrichting werkplaats
– Tintman
– Wetgeving Nederland en België

Praktijk:
– Demonteren portierramen
– Montage technieken vlakke ruiten
– Montage technieken bolle ruiten
– Tips & tricks

fotoNieuw
In deze cursus is er een nieuw onderdeel, namelijk het tinten van landbouwvoertuigen waarbij gebruikt wordt gemaakt van een New Holland tractor.
Hiermee kunt u uw bedrijf breder inzetten op de markt op het gebied van tinten. Dit geeft een onderscheidend vermogen en kan leiden tot meer werk en dus meer omzet. Dit is geheel optioneel.

Tarieven

– 1-daagse cursus p/p €375,00 excl. btw, inclusief lunch en deelname-certificaat.

Wij bieden tevens de mogelijkheid aan om deze cursus bij u op locatie voor een onbeperkt aantal deelnemers te volgen. Hierbij kunt u een auto ter beschikking stellen die tijdens de demo wordt voorzien van raamfolie.

– 1-daagse cursus op locatie €845,00 excl. btw, inclusief deelname-certificaat.
Aantal deelnemers: onbeperkt.

De waardering van windowtinten.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.