Cursus tinten

Cursus tinten 2024-01-01T21:36:44+01:00

Windowtinten biedt een unieke cursus autoramen tinten aan met volledige persoonlijke begeleiding en aandacht! Om dit te waarborgen kunnen er maximaal vier cursisten per training deelnemen. Deze cursus is beschikbaar voor kandidaten uit zowel Nederland als België.

Met deze training ontwikkelt u vaardigheden die nodig zijn voor het vakkundig aanbrengen van glasfolies. Wij leren u hoe bolle achterruiten beplakt kunnen worden met folie dat uit één geheel bestaat. De allernieuwste technieken komen aan bod, zoals: krimpen zonder föhn.

Met deze cursus bent u in staat om zelfstandig elk type auto te voorzien van glasfolie.

Doelstelling
Ons product garandeert 100% klanttevredenheid en biedt daarom ook een levenslange garantie. Hiermee onderscheidt deze training zich van andere trainingen, dit maakt deze opleiding uniek! Wij zijn folie neutraal en hebben geen belang bij het promoten van merken. Wij adviseren u in de keuze voor materiaal waarmee het beste resultaat behaald kan worden.

Knipsel-300x222

Naast folie plakken leren wij u ook tijdbesparende technieken, zoals: demontage van portierramen binnen één minuut en verwijdering van DOT-matrix randen. Zo kunt u binnen een korte tijd efficiënt te werk gaan om tot een onderscheidend en mooi resultaat te komen.

In één dag krijgt u alle kennis en technieken aangereikt die wij in 25 jaar ervaring hebben opgedaan. Hierdoor wordt u gelijk op de juiste koers gezet. Daarna is het alleen nog een kwestie van oefening om steeds meer handigheid te krijgen bij het tinten van autoramen.

Een eigen bedrijf
Wilt u een eigen bedrijf starten en het tinten van autoramen commercieel gaan toepassen, dan is deze cursus de geschikte basis om uw doelen te bereiken. Wij geven advies over gereedschappen, inrichting van de werkplaats en de inkoop van de beste folie.

Dagprogramma
De cursus start om 9:00 uur eindigt omstreeks 16:30 uur.
In de ochtend zal de theorie door middel van een PowerPoint-presentatie worden behandeld. Hierna kan de verkregen theorie meteen in de praktijk worden toegepast. Dit doen wij door demo ruiten beschikbaar te stellen zodat alle kandidaten de gelegenheid hebben om hiermee te oefenen. Halverwege de training kunt u tevens genieten van een lekkere lunch, koffie en natuurlijk Limburgse vlaai.

Knipsel22-300x226

Theorie:
– Voorbereiding, producten en tools
– Aanbrengmethoden, reinigen en volgorde van werken
– Advisering inkoop, tools, materiaal en inrichting werkplaats
– Tintman
– Wetgeving Nederland en België

Praktijk:
– Demonteren portierramen
– Montage technieken portierruiten
– Montage technieken vaste ruiten
– Krimptechnieken
– De perfecte dot matrix
– Tips & tricks

Nieuw! – Dot Matrix behandeling
De dot matrix behandeling. Vanaf nu leren wij u standaard in de cursus hoe u een dot matrix perfect kunt afwerken. Deze techniek is uniek in heel Nederland en België! We hebben deze methode zelf ontwikkeld en is het resultaat van meer dan 28 jaar ervaring.

Nieuw! – Snelste raamdemontage 
Daarnaast komt in deze cursus aan bod hoe u binnen 28 seconden een raam kunt demonteren. Wij garanderen u: zodra u weet hoe snel een raam gedemonteerd kan worden, dan laat u nooit meer een raam zitten. Dit maakt het tinten van het raam gemakkelijker en zorgt voor de hoogst haalbare tint kwaliteit.

Uniek in Nederland en België
Zoals u ziet is windowtinten.nl een professionele organisatie waar constant nieuwe technieken worden ontwikkeld. Wij staan vooraan in de markt wat betreft innovatie, techniek en kwaliteit. Al onze kennis en ervaring delen wij in deze cursus met u, zodat u direct met de beste technieken aan de slag kunt. Ook geven wij deze cursus aan de docenten op vakscholen.

Tarieven

  • Een-daagse cursus Ulestraten p/p: €375,00 excl. btw, inclusief lunch en deelnamecertificaat.
  • Een-daagse cursus op locatie: €845,00 excl. btw, inclusief deelnamecertificaat. Aantal deelnemers: onbeperkt. (Alleen mogelijk voor onderwijsinstellingen)

 

DATUMS ERVARINGEN FAQ