Veel gestelde cursus vragen

Veel gestelde cursus vragen 2019-11-19T15:49:17+01:00
Ja, de inhoud biedt voldoende informatie om zonder ervaring van start te gaan.
Ja, wij verlenen van maandag/ vrijdag tussen 8.00 uur en 18.00 uur onbeperkte hulp/assistentie voor degene die deel hebben genomen aan deze training.
Ja, voor veel cursisten is een eigen bedrijf starten het belangrijkste doel. Wij leren u hoe u zich het beste kunt profileren in de markt om uiteindelijk klanten tot u te winnen.
Nee, alles wordt  verzorgd, koffie, fris, lunch en natuurlijk aan het einde van de dag Limburgse vlaai!
Ja, maar wij vertellen u ook waar u het voordeligst de beste folie kunt inkopen om levenslange garantie te kunnen afgeven. Mocht u nog geen KVK nummer hebben dan kunt u bij ons benodigde materialen verkrijgen.
Ja, wij vinden dit uiterst belangrijk zodat alles aan bod komt in tegenstelling tot het geven van instructies op oefenruitjes. Er wordt een jonge auto ingezet waar de cursist zelf mee aan de slag gaat.
Nee, wij verzorgen een schone, droge auto van een type waarbij alles  binnen de beschikbare tijd aan bod komt, ook dient de auto een bepaalde moeilijkheidsgraad te garanderen, wij weten welke type auto’s hier het beste voor geschikt zijn.
Ja, u ontvangt een certificaat van deelname die u kunt gebruiken voor het starten van een eigen bedrijf of als referentie voor een evt. nieuwe werkgever.
Ja, dat is zeker mogelijk, indien een andere de voorkeur heeft dan kunnen wij een extra cursis inplannen.
Ja, wij ontvangen veel Belgische deelnemers, de theorie behandeld ook de wetgeving die van toepassing is voor het tinten van auto’s uit België.

AANMELDENERVARINGEN__